8. Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Шумадија сајам и Градска туристичка организација „Крагујевац“ организују 8. Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу од 24. до 26. новембра, у хали Шумадија сајма.

Организација за туризам и културу Сокобања представиће туристичку понуду Сокобање, као и претходних година, на штанду Туристичке организације Србије. Централна Србија је једно од најбитнијих емитивних подручја у земљи, имајући у виду да је Крагујевац четврти по величини град у Србији. Сајам у Крагујевцу је добра прилика за промоцију понуде пред предстојеће новогодишње и божићне празнике, јер је Сокобања позната по добром проводу и приступачним ценама.

Сва збивања на Сајму пратиће бројни локални и национални медији, удружена туристичких новинара Војводине и Србије, као и стручни, туристички опредељени часописи, и аутори бројних туристичких радио и ТВ емисија. Током сајамских дана, стручни жири надлежних републичких институција и локалних туристичких организација бира најуспешније излагаче и додељује награде у категоријама: Најуспешнија промоција, Најуређенији излагачки простор и најбољи промо – материјал.

Остави поруку одговори