Пријављивање за такмичаре за 1. „Green Heart Fest”, до 17. јула

Сви који желе да се окушају у мајсторству на гитари, моћиће то да учине пред најпознатијим виртуозима на овом инструменту у нашој земљи у Сокобањи, који ће чинити стручни жири, током 1. „Green Heart“ феста у Сокобањи. Заинтересовани, могу послати пријаве путем имејла на office@otks.org.rs, или пријавити лично у просторије Организације за туризам и културу Сокобања, на адреси Ул. Трг Ослобођења бр. 2, Сокобања, радним даном од 07-15:00 сати. Пријаве и Пропозиције такмичења доступне су на следећем линку.
Последњи дан за пријављивање је 17. 07. 2016. године. Све информације могу се добити путем наведеног имејла, или на број 018 833 988.
Победника очекује награда у виду гитаре марке Fender American Vintage, или другa одговарајућих техничких карактеристика.
Фестивал ће трајати три дана, у периоду од 22-24. јула и поред такмичарског одржаће се и ревијални део и то на две бине: дневном стејџу у Аква парку „Подина“, сва три дана у периоду од 12-17:00 сати и на главном стејџу на централном градском тргу у Сокобањи, испред Милошевог конака у периоду од 19- 01:00 сати.
У ревијалном делу Фестивала наступиће 22 извођача.
Неки од извођача који очекују посетиоце су: MVP, Atheist rep, Забрањено пушење, Ortodoks celts, Новембар, Van Gogh, Врело, Irie FM, S.A.R.S, Стерео банана, Струка, Гру, Бане Лалић, Sevdah Baby, Beatshakers, Gramophonedzie …

Остави поруку одговори